Wie zijn wij

Jozef Sercu

Muziek - Lichaamswerk

Directeur Het Poorthuis

Jozef is stichter en bezieler van Het Poorthuis. Hij werkt als gediplomeerd muziektherapeut (Lemmensinstituut, Leuven, 1996) en volgde de opleiding Embodied Coach (Agape, Koolskamp). Hij zingt, danst en speelt muziektheater, componeert, dirigeert en geeft muzische vorming aan de lerarenopleiding lager onderwijs VIVES. Hij heeft ruime ervaring in het vormingswerk als zelfstandig muziekagoog.

HET TEAM

Andrea verzorgt onze administratie en boekhouding en zal je af en toe zien aan het onthaal.

Pieter Elias

Muziek - Drama

Free lance medewerker

Pieter werkt als gediplomeerd muziektherapeut (Lemmensinstituut, Leuven, 2004). Hij is percussionist in hart en nieren en speelt muziektheater, Hij is werkzaam als muziektherapeut in het psychiatrisch centrum Karus te Gent (emotieregulatie problematiek) en werkte voorheen meer dan 10 jaar in de kinderpsychiatrie P.C. Dr. Guislain te Gent. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het vormingswerk als zelfstandig muziekagoog en theatermaker..

Andrea Schulz

Administratie

Cathia Verbakel

Sociaal-cultureel werk - Drama - Beeld

Free lance medewerker

Cathia heeft een ruime ervaring in het jeugdwerk, en creatief, educatief en therapeutisch werk (beeld, drama, adventuretherapie). Ze begeleidt groepssessies en ontwikkelt mee het aanbod van Het Poorthuis.