Praktisch

CONTACTEER ONS

We staan klaar met een team ervaren coaches en therapeuten om je vragen te beantwoorden.

Wil je graag informatie of een afspraak, dan kan via mail, telefoon of het berichtenformulier. Inschrijven op onze nieuwsbrief kan via het inschrijfformulier voor onze nieuwsbrief.

BEREIKBAARHEID

TELEFOON

+32 492 87 44 42

ADRES WERKRUIMTES

Baron Ruzettelaan 435

8310 Brugge

EMAIL DIENST BOEKHOUDING (voor alle fianciële vragen)

boekhouding@hetpoorthuisbrugge.be

Met de wagen vanuit GENT rijd je via de E40 tot afrit 9, Oostkamp. Volg de wegwijzers naar Brugge. Vanuit KORTRIJK neem je de E403, afrit Boudewijn Seapark. Volg in dat geval de wegwijzers naar Oostkamp, ga aan de 1e lichten naar links, aan de 2e lichten naar links.

Je zal Brugge binnenrijden via een groene ophaalbrug. Als je daar voorbij bent, kom je aan een rond puntje: rijd rechtdoor. Dit is het punt dat je zal herkennen van de foto hiernaast.

Je vindt parking net voor het kerkje (rode pijl). De ingang van het gebouw is via een hellend vlak aan de achterkant (groene pijl). Binnen is er voorlopige bewegwijzering aangebracht. Het Poorthuis is op de 2e verdieping.

Wie met het openbaar vervoer komt, stapt uit aan Station Brugge. Bij het buitenkomen langs de voorkant van het stationsgebouw (de kant van spoor 1) vind je links de bushaltes. Neem bus 20 of 21 (elke 20 minuten). De bus rijd ong. 7 minuten. Stap af aan halte Abdij Steenbrugge. Je ziet het abdijgebouw aan de overkant van de straat. Ga rechts van de kerk, via de parking, naar de achterkant, waar de hoofdingang is.

Het gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk. Er is een lift beschikbaar.

BERICHTENFORMULIER