Massage

Je lichaam verwennen

Massage

Je lichaam verwennen is je geest verwennen. Liefdevolle zorg voor je lichaam kan wonderen doen. Kiezen voor een uur of een half uur waarin je met aandacht wordt gemasseerd is een goede manier om stress te verminderen en meer eenheid te voelen in jezelf.

Cathia Verbakel en Jozef Sercu masseren vanuit diverse technieken, naar gelang de noden die je hebt. Zo kan een massage eerder diep in de spieren gaan of zacht en langzaam zijn, met olie op de huid, of zonder olie, met kledij aan. Een massage kan gaan over het hele lichaam, of enkel handen, voeten, benen, hoofd... Een warme sfeer en respectvolle omgang met je lichaam zijn in elk geval de centrale uitgangspunten. Een zorgzame massage vergroot je welbevinden en versterkt je immuunsysteem.

De massageruimte is open op donderdag tussen 17 en 19u.

Cadeaubon of voucher


Sommige mensen zouden enorm deugd hebben van een massage maar kunnen het zelf niet betalen. Als je zo iemand kent, kan je altijd een cadeaubon voor een uur of een half uur massage geven.

Met een voucher steun je een potje voor mensen in moeilijke financiële situaties van waaruit wij mensen een stressverminderende massage kunnen aanbieden aan sterk verminderde prijs.

Aantal vouchers in de pot: 11

Aantal geholpen personen: -

unsplash