vast aanbod jongeren

VAST AANBOD JONGEREN

DEELTIJDSE TIME-OUTS VOOR JONGEREN SECUNDAIR ONDERWIJS

Voor wie een voltijds schoolprogramma te zwaar is en nood heeft aan een extra rustdag in de week, bieden wij een zinvol en inzichtgevend programma aan van 8 wekelijkse time-outdagen. De deelnemers krijgen tijd om tot rust te komen en hun mogelijkheden te exploreren. Via non-verbale werkvormen krijg je zicht op wat het je moeilijk maakt.

LENTEREEKS VANAF 22 APRIL 2022

RECHARGE

VERRIJKENDE DAGBESTEDING TIJDENS DE VAKANTIE

4 en 5 APRIL 2022

Op een laagdrempelige wijze nemen jongeren deel aan het samen zijn in groep in diverse ateliers. Er is zowel ruimte voor creatieve ateliers (creatieve vormingsactiviteiten in groep), open ateliers (vrije tijd die de jongere zelf invult) alsook talent sharing (de jongeren nemen elkaar mee in hun talenten). Met muziekinstrumenten, je lichaam, beeldend materiaal en de ruimte verkennen we welke kansen en uitdagingen ons bezig houden.

MORE 2 EXPLORE

ATELIERWERKING OVERDAG

Jongeren 18+ die meer willen ontdekken over zichzelf, kampen met te weinig zelfvertrouwen, hun weg zoeken in de maatschappij of ondersteuning zoeken in het omgaan met sterke emoties kunnen terecht in onze vaste atelierwerking POWER UP. Deze ateliers, overdag op weekdagen, ondersteunen tevens een (re)integratieproces.

POWER-UP