VIVO

Jezelf mogen zijn en zingen in een respectvolle, vormende en geestig creatieve context. Dat is VIVO!

VANAF 6 jaar

MINI KERSTCONCERT

De kinderen van VIVO! verwennen je met een mini kerstconcert op zaterdag 17 december 2022 om 10.15u, in Het Poorthuis. Je wordt erontvangenals een kleine koning, met zoveel minihapjes enminidrankjes als je wil. Daarna zingen ze een mini programma van 10 bekende en minder bekende kerstliedjes. Afronden gebeurt rond 11.15u. Gezelligheid troef rond een klein kerstboompje met minilichtjes! En wie weet ontmoeten we er zelfs een mini-kerstman?

Laat weten of je komt vóór 15 december door je in te schrijven, zo kunnen we voldoende mini hapjes en mini drankjes voorzien.

We bieden je dit concertje graag gratis aan en tegelijk doen we ook een oproep voor concrete steun van enkele Poorthuisprojecten, waaronder een project rond suïcidepreventie bij jongeren. Maar kom vooral ook voor de gezelligheid.

ANDERS

Tekst HANS ANDREUS / Muziek: JOZEF SERCU

NIEUWTJES!

Hoera! We hebben sinds kort 2 nieuwe koorleden!


Welkom aan Odiwa en Danaë!


MINI Kerstconcert

Op 17 december houden we een mini kerstconcertje. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen met mini hapjes en mini drankjes en een mini kerstprogramma van 10 liedjes waar je MAXI veel deugd zal aan hebben!

Tovenaar - (J. Sercu)

Vluchteling (J. Sercu)

VIVO! op het Korenfestival Vlaanderen 2019

Kerstman uit de bocht (J. Sercu)

Kerstmis - het pak (J. Sercu)

REPETITIEKALENDER


We repeteren wekelijks op zaterdag van 9u - 10u.


LOCATIE: d'Abdij - Baron Ruzettelaan 435 - 8310 Brugge


We houden rekening met de coronarichtlijnen van Koor en Stem

SEPTEMBER '22

3 - 10 - 17 - 24

repetities

speciaal !

24 september

(o.v.) SING-INN concert in de Stad met BomBarDon

OKTOBER '22

1 - 8 - 15 - 29

repetities

speciaal !

29 oktober

Halloweenrepetitie!

Herfstvakantie

NOVEMBER '22

12 - 19 - 26

repetities

DECEMBER '22

3 - 10 - 17

repetities

speciaal !

17 december

ons eigen kerstconcert

Kerstvakantie

JANUARI '23

14 - 21 - 28

repetities

speciaal !

14 januari

Vriendjesrepetitie en Nieuwjaarsdrink

FEBRUARI '23

4 - 11 - 18

repetities

Krokusvakantie

MAART '23

4 - 11 - 18 - 25

repetities

APRIL '23

1

repetitie

speciaal !

1 april

Grapjesrepetitie

Paasvakantie

(april)

22 - 29

repetities

MEI '23

6 - 13 - 27

repetities


(niet in hemelvaartweekend)


speciaal !

27 mei

CONCERT met Koor X

JUNI '23

10 - 17 - 24

repetities


(niet op 3 juni)


speciaal !

10 juni

Vriendjesrepetitie

Grote vakantieSterrenhemel (B. Merlevede)

OVER DE DIRIGENT...

Jozef Sercu (°1974) studeerde in 1996 af als master in de muziektherapie, Lemmensinstituut Leuven. Sindsdien werkt hij als zelfstandig muziekagoog, docent (VIVES lerarenopleiding Torhout) en therapeut (Het Poorthuis Brugge) voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer dan 20 jaar lang heeft hij ervaring met het dirigeren van koren (Karibu Gent, Koor X Brugge, en diverse gelegenheidskoren) en als individueel zangcoach. Daarnaast speelt hij als artiest in de muziektheatergroep De Tamboerijnen (muziektheater 3+) en componeert hij liederen voor kinderen en volwassenen. Zijn diepgaande en tegelijk speelse aanpak maakt hem snel tot een geliefd dirigent bij jong en oud. Persoonlijke groei en sociaal-emotionele verbinding staan centraal in al zijn werk.

Jozef nam de leiding van VIVO! over van voormalig dirigente en oprichter Heidi de Caluwe in 2019. (meer info over Jozef)

OVER DE OPRICHTER...

Heidi de Caluwe (°1970), geboren en getogen in Brugge, studeerde aan het Lemmensinstituut te Leuven. Ze werkte als muziekleerkracht in diverse muziekacademies, onder andere het Stedelijk Conservatorium Brugge en het is in dieperiode, in 2014, dat ze het kinderkoor VIVO! in het leven riep.6 jaar lang dirigeerde ze het koor met passie en deskundigheid en zorgde ervoor dat het koor op verschillende gelegenheden prijzen in de wacht sleepte. Samen met de "peter" van het koor, Jozef, konden de kinderen genieten van eigengemaakte liedjes, die de kinderen "op het lijf" geschreven werden. Heidi gaf de dirigeerstok door aan Jozef toen ze verhuisde naar Frankrijk, waar ze nu, samen met haar man Gunter, een heerlijk gastenhuis runt.