cultureel aanbod

CULTUREEL AANBOD

Vivo!

Kinderkoor VIVO! is een koor waarin we met kinderen tussen 6 en 14j niet alleen zingen maar ook werken aan een groter lichaamsbewustzijn en verbinding met zichzelf en de ander. Door deze methodiek staan kinderen met meer zelfvertrouwen in de wereld en worden ze meer weerbaar tegenover de vele dingen die ons in het leven dreigen uit balans te brengen.

We repeteren wekelijks op zaterdag in de gezellige setting van Het Poorthuis.


De spirit van het koor kenmerkt zich door openheid en verbondenheid, en een flinke dosis humor, niet in het minst door de speciaal gecomponeerde liederen voor VIVO!. In VIVO! zing je met het leven!

kinderkoor

Zin om als (jong)volwassene deel te nemen aan een eigenzinnig, avontuurlijk en bekoorlijk koor? We zingen liederen die enthousiasmeren, verbinden, ontroeren. We werken aan zangtechniek en muzikaliteit en aan verbondenheid en bewustzijnsgroei. Iedereen is welkom, voorkennis is niet vereist. We repeteren elke 2 weken op donderdagavond van 19.30-21.30u, in Het Poorthuis, Baron Ruzettelaan 435, Assebroek. We doen geen stemtests; iedereen die wil zingen is welkom.

BomBarDon

Muziektheater voor de hele familie

BomBarDon maakt muziektheatervoorstellingen voor kinderen tussen de 3 en 300 jaar. Je kan het zo gek niet fantaseren of de vier guitige kerels van BomBarDon maken het waar, in muziek en spel op het podium. Een belevenis voor het hele gezin.


De muziek van BomBarDon is gezond voor kinderen en geestig voor volwassenen! We mikken op ambacht, op kindvriendelijke klanken, op speelse teksten die de fantasie prikkelen. Echte instrumenten, met de handen bespeeld, percussie met doeken, steentjes of water, allerlei blazertjes, piano, contrabas... het zijn maar enkele ingredi├źnten van dit warme en heel gesmaakte receptje BomBarDon-muziek.


Dit is een heel eigen manier om mee te werken aan het uitdragen van de visie en missie van Het Poorthuis.

CD's

Luister hier naar een demo

De CD's met eigen gemaakte muziek van De Tamboerijnen (nu BomBarDon) zijn een verademing voor kinderen. Je wordt er blij van maar niet hyperactief. De muziek is op maat gemaakt van het kinderoor, en toch voor volwassenen zeer te smaken.


Door een CD te kopen steun je Het Poorthuis.


Via de website van BomBarDon kan je luisteren naar een voorproefje...